Ville Hanhisuanto on Ranuan vuoden 2023 yrittäjä

Ranualaisia yrittäjiä palkittiin ja muistettiin Ranuan Yrittäjäjuhlassa The Book Barissa perjantaina 24. marraskuuta.

Ranuan vuoden 2023 yrittäjäksi valittiin Ville Hanhisuanto. Hanhisuannon yritys Pohjoisen Auto Oy muu autoja ja muita moottoriajoneuvoja Ranualla, Rovaniemellä ja Oulussa. Autokauppiasta ei palkittu ensimmäistä kertaa yrittäjyydestä, sillä vuonna 2017 hänet valittiin Lapin vuoden nuoreksi yrittäjäksi. Miehen yrittäjätarinan voit lukea täältä.

Ranuan vuoden 2023 yksinyrittäjäksi valittiin Soile Jussila. Hänen yrityksensä Soilen Kehonhuolto tarjoaa muun muassa hierontaa.

Yrittäjäjuhlassa nimitettiin Ranuan Yrittäjien ensimmäinen kunniajäsen. Hän on Lauri Väärälä, joka on entinen autokouluyrittäjä. Hän on toiminut aikanaan sekä Ranuan että Lapin Yrittäjien puheenjohtajana.

Tilaisuudessa jaettiin myös kaksi timanttista yrittäjäristiä 30 vuoden yrittäjyydestä: Tarmo Ojalalle ja Jari Kelahaaralle. Tarmo Ojala valittiin Ranuan vuoden yrittäjäksi vuosi sitten. Jari Kelahaaran pitkästä yrittäjäurasta voit lukea enemmän täältä.

Valinnoista päätti Ranuan Yrittäjät ry:n hallitus.

Paikalla oli vajaat 40 osallistujaa. Juhlassa kuultiin yrittäjien lisäksi kunnan ja Suhanko Arctic Platinum Oy:n tervehdykset.

Ranuan vuoden yrittäjä 2023 Ville Hanhisuanto, Ranuan vuoden yksinyrittäjä 2023 Soile Jussila sekä timanttiset yrittäjäristit saaneet Tarmo Ojala ja Jari Kelahaara.

Lauri Väärälä (keskellä) yllättyi täydellisesti Ranuan Yrittäjät ry:n kunniajäsenyydestä. Tunnustuksen ojensivat puheenjohtaja Reetta Mustonen ja varapuheenjohtaja Jari Kelahaara.

Alla tunnelmia yrittäjäjuhlasta.

Perttu Ruokangas

Ranuan kunnan ja Business Ranuan viestintäkoordinaattori

Edellinen
Edellinen

Ranuan kaivosohjelma valmistui – riittävä työvoiman saanti mietityttää

Seuraava
Seuraava

Blogi: Yksi tuensaajista voit olla sinä