Yrittäjä! Ilmoittaudu, jotta saat kunnalta tarjouspyyntöjä

Ranuan kunta pyytää palveluita ja urakoita tekeviä yrityksiä ilmoittautumaan, jotta kunta voi lähettää jatkossa tarjouspyyntöjä.

– Aiemmin tarjouspyyntöjä on ollut vaikea kohdistaa niille yrityksille millaista palvelua kunta on kulloinkin tarvinnut. Nyt haluamme yritykset tasavertaiseen asemaan, puistotyönjohtaja Mika Niemelä kunnasta kertoo.

Niemelän mukaan kunnan tiedossa ei välttämättä ole kaikkia urakoitsijoita ja palvelujen tarjoajia, joten tiedon kerääminen on tärkeää. Jatkossa tarjouspyyntöjä lähetetään kohdennetusti sellaisille yrityksille, joiden palveluja kunta tarvitsee.

– Lomakkeessa yritys kertoo, mitä palveluja tai töitä se voi tarjota. Jos esimerkiksi tarvitsemme maanrakennuspalvelut, lähetämme tarjouspyynnön vain maanrakennuspalveluita tarjoaville yrityksille.

Ilmoittautuvalla yrityksellä on oltava Y-tunnus, mutta muita vaatimuksia ei ole.

Ilmoittautuminen tehdään täyttämällä lomake kunnan verkkosivuilla. Se löytyy etusivulta kohdasta Työ Yrittäminen —> Palveluntarjoajaksi. Lomakkeen otsikko on ”Palveluntarjoajaksi Ranuan kunnan tarjouspyyntöihin”. Suora osoite on: https://www.ranua.fi/Tyo-Yrittaminen/Palveluntarjoajaksi

Isoimmat urakat, kuten esimerkiksi laajat rakennus- ja tieurakat kilpailutetaan edelleen Hilman kautta.

Puutavara kuljetukset ovat yksi palvelu, jota kunta hankkii yrityksiltä.
Perttu Ruokangas

Ranuan kunnan ja Business Ranuan viestintäkoordinaattori

Edellinen
Edellinen

Pula työvoimasta estää ranualaista Kotihoiva Hillaa laajentamasta

Seuraava
Seuraava

Ranua valmistautuu kaivoksen avaamiseen