Ranuan kunta arpoo mökkitontin – arvontaan voi osallistua Hillamarkkinoilla

Ranuan kunta järjestää tonttiarpajaiset Hillamarkkinoilla Ranualla 6.–7.8.2022.

Kunnalla on hillamarkkinoilla torialue, jossa voi osallistua lomatontin arvontaan. Arvontaan osallistutaan täyttämällä lomake paikan päällä. Arvontaan voi osallistua 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen. Ranuan kunnan työntekijät eivät saa osallistua arvontaan.

Tontin saaja arvotaan 11.8.2022 ja hänelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvonnan voittaja saa valita yhden lomatontin Ranuan kunnan vapaista lomatonteista. Tällä hetkellä vapaana on 16 lomatonttia. Vapaat tontit voi katsoa kunnan verkkosivuilta.

Arvonnan tarkoitus on houkutella lisää loma-asukkaita Ranualle.

Voitettua tonttia ei saa myydä ja sinne rakentaminen on aloitettava kolmen vuoden kuluessa varaamisesta. Arvonnan tarkat säännöt julkaistaan myöhemmin kunnan verkkosivuilla www.ranua.fi

Tonttiarvonnan lisäksi Hillamarkkinoiden Ranuan kunnan torialueella kunta myy tontteja ja Ranuan Infra Oy valokuituliittymiä. Paikalla on myös ranualaista paikallishistoriaa keräävä Topoteekki ja Ranua Korneri, jossa haastatellaan nykyisiä ja entisiä ranualaisia.

Hillamarkkinat järjestetään kolmen vuoden tauon jälkeen Ranuan Peuransarven ympäristössä. Kyseessä on toinen Ranuan suurista yleisötapahtumista ja se on järjestetty ensimmäisen kerran vuonna 1974.

Vapaita mökkitontteja löytyy Simojärveltä.

Teksti & kuvat: Perttu Ruokangas

Lue lisää:

Hillamarkkinoille odotetaan 10 000 kävijää

Perttu Ruokangas

Ranuan kunnan ja Business Ranuan viestintäkoordinaattori

Edellinen
Edellinen

Sade verotti kävijöitä Hillamarkkinoilta

Seuraava
Seuraava

Vaikka maatalous on pahassa kriisissä, Olli Niemelä ei vaivu synkkyyteen