Business Ranua muutti kunnanvirastolle

Ranuan kunnan tekninen osasto ja elinkeinopalveluja tarjoava Business Ranua ovat muuttaneet. Teknisen osaston toimisto sijaitsee nykyään osoitteessa Keskustie 30, jossa sijaitsi aiemmin Business Ranua. Business Ranuan asiantuntijat puolestaan ovat muuttaneet Ranuan kunnanvirastolle osoitteeseen Keskustie 34.

Tästä lähtien teknisen osaston asioihin, kuten esimerkiksi rakennuslupiin, liittyvä asiointi tapahtuu osoitteessa Keskustie 30. Hallintoon ja esimerkiksi yrityspalveluihin liittyvä asiointi on osoitteessa Keskustie 34.

Muutto tehtiin, jotta työt saadaan organisoitua nykyistä paremmin. Tilajärjestelyjen myötä teknisen osaston hallinto ja esimiehet saatiin samaan toimistoon. Aiemmin henkilöitä oli sijoiteltu eri osoitteisiin.

Synergiahyötyjen lisäksi järjestely vahvistaa kunnan panostusta elinvoimaan, kun Business Ranuan asiantuntijat ovat samassa tilassa kunnan ylimmän johdon kanssa. Kunnan elinvoiman kehittämisen rooli on kasvanut sen jälkeen, kun sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut siirtyivät kunnalta hyvinvointialueelle, kunnanjohtaja Tuomas Aikkila sanoo.

Toimitilojen kyltit saatetaan ajan tasalle syksyyn mennessä.

Business Ranuan löytää tämän kyltin alta.
Perttu Ruokangas

Ranuan kunnan ja Business Ranuan viestintäkoordinaattori

Edellinen
Edellinen

Hillamarkkinat houkutteli viime vuotista enemmän kävijöitä

Seuraava
Seuraava

Hillan osto aloitettiin Ranualla – poimija saa 12 euroa kilolta