Ranuan yrittäjäpalkinnot sai kolme yritystä

Ranuan Yrittäjät ry:n vuoden 2021 yrittäjäpalkinnot on jaettu.

Vuoden yritys on Rohex Oy / Juhana Heikkilä. Palkintoperustelujen mukaan Rohex on merkittävä työllistäjä ja rakentaja Ranualla sekä lähipaikkakunnilla. Yrityksen liiketoiminta on kehittynyt hyvin ja se on luotettavan yrityksen maineessa.

Juhana Heikkilä.

Vuoden yksinyrittäjänä palkittiin Arkkitehtitoimisto Jari Hintsala. Perustelujen mukaan Hintsala on vakiinnuttanut asemansa Ranualla ja hän tekee töitä laajasti eri puolille maata.

Jari Hintsala.

Vuoden nuori yrittäjä on Suojaapuhelin Oy / Fanni ja Joona Ranua. Palkitsijat katsovat, että yritys on kasvanut vahvan digimarkkinoinnin avulla kannattavaksi lyhyessä ajassa.

Fanni ja Joona Ranua.

Palkitut valitsi Ranuan Yrittäjät ry:n hallitus.

Ansioristit seitsemälle yrittäjälle

Lisäksi yrittäjäjuhlassa jaettiin ansioristejä.

Timanttiset ansioristit (30 vuotta yrittäjinä) saivat Timo Heikkinen / Rautaheikkinen Ky, Markku Mäntyjärvi / Maansiirto Mäntyjärvi Ky ja Marja-Leena Hiltula / Parturikampaamo Pampula.

Kultaiset ansioristit (20 vuotta yrittäjinä) saivat Ilkka Karttunen / Pohjoinen Disain Oy, Janne Sääskilahti / Sääskipuu Oy, Matti Sääskilahti / Sääskipuu Oy ja Toiminimi Tuomo Isokangas.

Yrittäjäristit ovat Suomen Yrittäjien myöntämä kunnianosoitus yrittäjille.

Ranuan yrittäjäjuhlaa vietettiin keskiviikkoiltana Hotelli Ilveslinnassa. Tilaisuudessa puhuivat muun muassa Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen ja Lapin Yrittäjien puheenjohtaja Marko Vuorinen.

Teksti ja kuvat: Perttu Ruokangas

Perttu Ruokangas

Ranuan kunnan ja Business Ranuan viestintäkoordinaattori

Edellinen
Edellinen

Jopa 4000 euroa puhtaana käteen – silti on vaikea saada työntekijöitä

Seuraava
Seuraava

Lakkapään halli nousee Kolomaan teollisuusalueelle