Kiinnostaako luonnontuotealan yrittäjyys? Mitä mahdollisuuksia soilla on?
Mitä turpeesta voisi valmistaa? Syötävää tai juotavaa…
Seminaari on tarkoitettu kaikille soiden hyödyntämisestä kiinnostuneille.
Oletpa sitten maanomistaja, yrittäjä, yrittäjyydestä tai luonnontuotealasta kiinnostunut.
Ilmoittaudu mukaan!
Ohjelma:
Ranuan suobiomassojen käyttömahdollisuudet hyvinvointituotteissa ja -palveluissa sekä elintarvikkeissa – hankkeen tutkimustuloksien esittely
Asiantuntija-alustukset
Juha Ovaskainen, tutkija GTK
Jari Siivari, FT, Fingredient Oy
Helena Pahkala, yritysten asiakasneuvoja, Metsäkeskus
Heikki Ruha, hoito - ja kylpyturveyrittäjä Oy, vuoden luontoyrittäjä 2020
Mikko Pöykkö, kehittämispäällikkö, Business Ranua
Paneelikeskustelu
Jatkokehittämisideat, soiden hyödyntäminen
Yhteistyöverkoston kokoaminen
Kahvitarjoilu!
Ilmoittaudu mukaan tästä 20.9.2022 mennessä:
Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.
Lisätietoa Suobiomassojen käyttömahdollisuudet hyvinvointituotteissa ja -palveluissa sekä elintarvikkeissa -hankkeesta saat täältä.